Špekáček opečený na ohni k létu prostě patří. Stačí malý trik a bude zkrátka nejlepší
Špekáček opečený na ohni k létu prostě patří. Stačí malý trik a bude zkrátka nejlepší
Autor: Zuzana Moravová
zuzimorava@seznam.cz
Představme si teplý podvečer, kdy všude kolem voní tráva a ohniště čeká, až se rozhodnete opékat špekáčky. Na jejich zdravotní dopady mají i specialisté různé názory, ale my dobře víme, že takováto večeře chutná víc než dobře. Jak ale opékat špekáčky, aby byly ještě lepší?
Představme si teplý podvečer, kdy všude kolem voní tráva a ohniště čeká, až se rozhodnete opékat špekáčky. Na jejich zdravotní dopady mají i specialisté různé názory, ale my dobře víme, že takováto večeře chutná víc než dobře. Jak ale opékat špekáčky, aby byly ještě lepší?