Barvivo i chemie v uzeninách a pečivu. Etiketám často nerozumíme
Barvivo i chemie v uzeninách a pečivu. Etiketám často nerozumíme
Autor: Martin Druhý
martindruhy2@seznam.cz
Hlavním kritériem pro nákup potravin je kvalita, ta je zásadní pro 44 procent zákazníků. Přitom složení potravin sleduje jen necelá polovina z nich. Je tam tedy tak trochu rozpor mezi tím, co chceme a co pro to děláme. Češi se přitom při nákupu potravin stále zajímají o cenu, ta je důležitá pro každého třetího.
Hlavním kritériem pro nákup potravin je kvalita, ta je zásadní pro 44 procent zákazníků. Přitom složení potravin sleduje jen necelá polovina z nich. Je tam tedy tak trochu rozpor mezi tím, co chceme a co pro to děláme. Češi se přitom při nákupu potravin stále zajímají o cenu, ta je důležitá pro každého třetího.