Pečené koleno je česká klasika. To nejlepší zvládnete doma s minimem námahy
Pečené koleno je česká klasika. To nejlepší zvládnete doma s minimem námahy

Autor: Zdeňka Nezbedová
zdenka.nezbedova@ctidoma.cz
Jak je to dlouho, co jste si dali vynikající pečené koleno? Možná už si na to ani nepamatujete. Kolem jeho přípravy totiž koluje poměrně mnoho mýtů - je to složité, zdlouhavé a jen těžko dosáhneme požadovaného výsledku, kdy je maso uvnitř měkké a šťavnaté, zatímco křupavá kůže mu dodá korunu. Ale ono to tak složité není…
Jak je to dlouho, co jste si dali vynikající pečené koleno? Možná už si na to ani nepamatujete. Kolem jeho přípravy totiž koluje poměrně mnoho mýtů - je to složité, zdlouhavé a jen těžko dosáhneme požadovaného výsledku, kdy je maso uvnitř měkké a šťavnaté, zatímco křupavá kůže mu dodá korunu. Ale ono to tak složité není…