Přichází čas na jarní nádivku. Rychlá varianta, nebo poctivé pečení, strávníci budou vždy spokojeni

Jaro je téměř tady, mnozí si již své byty vyzdobili svěžími květinami, ze skříní vyndali barevné dekorace a těší se, až jejich snahu posvětí také sluníčko. A co kdybychom k tomu přidali také trochu té pravé jarní vůně, linoucí se z kuchyně? Právě pro toto období je typická nádivka, do které můžeme přidat nejen mladé kopřivy, ale i spoustu dalších zajímavých ingrediencí. Levná a vynikající nádivka okouzlí i návštěvu a není vůbec složitá na přípravu.
Jaro je téměř tady, mnozí si již své byty vyzdobili svěžími květinami, ze skříní vyndali barevné dekorace a těší se, až jejich snahu posvětí také sluníčko. A co kdybychom k tomu přidali také trochu té pravé jarní vůně, linoucí se z kuchyně? Právě pro toto období je typická nádivka, do které můžeme přidat nejen mladé kopřivy, ale i spoustu dalších zajímavých ingrediencí. Levná a vynikající nádivka okouzlí i návštěvu a není vůbec složitá na přípravu.