Česnek, majoránka, sůl a vepřové maso. Výsledkem je vynikající domácí jitrnicový prejt

Kdo by neměl rád vepřové maso a pokrmy z něj…? Vepřové maso je možné zpracovat na nespočet způsobů. Jsou to klasické pochoutky, které se v naší kuchyni drží odnepaměti a není důvod je škrtat z jídelníčku. Pokud dostaneme chuť třeba na prejt, můžeme buď zajít do obchodu, počkat, až budou známí dělat zabijačku, nebo si jej zkrátka vyrobit. Ze surovin, o kterých budeme vědět, jak na počátku vypadaly. A nebojte se - není to nijak drahá ani složitá záležitost.
Kdo by neměl rád vepřové maso a pokrmy z něj…? Vepřové maso je možné zpracovat na nespočet způsobů. Jsou to klasické pochoutky, které se v naší kuchyni drží odnepaměti a není důvod je škrtat z jídelníčku. Pokud dostaneme chuť třeba na prejt, můžeme buď zajít do obchodu, počkat, až budou známí dělat zabijačku, nebo si jej zkrátka vyrobit. Ze surovin, o kterých budeme vědět, jak na počátku vypadaly. A nebojte se - není to nijak drahá ani složitá záležitost.