Uzeniny i pečivo se dobarvují, jíme chemické látky. Etiketám totiž často nerozumíme
Uzeniny i pečivo se dobarvují, jíme chemické látky. Etiketám totiž často nerozumíme

Autor: Martin Chalupa
chalupa@ctidoma.cz
Hlavním kritériem pro nákup potravin je kvalita, ta je zásadní pro 44 procent zákazníků. Přitom složení potravin sleduje jen necelá polovina z nich. Je tam tedy tak trochu rozpor mezi tím, co chceme a co pro to děláme. Češi se přitom při nákupu potravin stále zajímají o cenu, ta je důležitá pro každého třetího.
Hlavním kritériem pro nákup potravin je kvalita, ta je zásadní pro 44 procent zákazníků. Přitom složení potravin sleduje jen necelá polovina z nich. Je tam tedy tak trochu rozpor mezi tím, co chceme a co pro to děláme. Češi se přitom při nákupu potravin stále zajímají o cenu, ta je důležitá pro každého třetího.