Domácí kvásek se za trpělivost a péči dobře odmění. Vlastní chléb na stole je skvělá věc
Domácí kvásek se za trpělivost a péči dobře odmění. Vlastní chléb na stole je skvělá věc

Autor: Zdeňka Nezbedová
zdenka.nezbedova@ctidoma.cz
Že už není chleba takový, jako když jej pekli staří pekaři přímo u vás ve vsi nebo v ulici ve městě? Vzpomínáte na ten, který uměla ještě vaše babička? Ale vždyť chéb je možné upéct doma i dnes - a pokud chceme opravdu dobrý, můžeme si na něj vypěstovat domácí kvásek.
Že už není chleba takový, jako když jej pekli staří pekaři přímo u vás ve vsi nebo v ulici ve městě? Vzpomínáte na ten, který uměla ještě vaše babička? Ale vždyť chéb je možné upéct doma i dnes - a pokud chceme opravdu dobrý, můžeme si na něj vypěstovat domácí kvásek.