Chcete mít dlouho čerstvá vejce? Ponořte je do vápna nebo zahrabte do pšenice
Chcete mít dlouho čerstvá vejce? Ponořte je do vápna nebo zahrabte do pšenice

Autor: Redakce ČtiDoma.cz
info@ctidoma.cz
Velikonoce nebo ne, každá hospodyňka přemýšlí, jak uchovat suroviny potřebné k vaření co nejdéle čerstvé. K těm nejdůležitějším patří bezesporu vajíčka. Potřebujeme je na pečení i do mnoha dalších pokrmů. Pokud jste někde sehnali více vajíček na trhu nebo jste si z venkova přivezli plato domácích, chcete je mít stále dokonalá. Poradíme vám, jak na to.
Velikonoce nebo ne, každá hospodyňka přemýšlí, jak uchovat suroviny potřebné k vaření co nejdéle čerstvé. K těm nejdůležitějším patří bezesporu vajíčka. Potřebujeme je na pečení i do mnoha dalších pokrmů. Pokud jste někde sehnali více vajíček na trhu nebo jste si z venkova přivezli plato domácích, chcete je mít stále dokonalá. Poradíme vám, jak na to.