Grilovací sezona začíná. Jak vybrat správné maso a proč neodstraňujeme tuk?

Počasí se pomalu ale jistě blíží teplotám, díky kterým budeme moci začít letošní grilovací sezonu. Kromě vhodného grilu je klíčovým prvkem pro správný výsledek i teplota uhlí, na kterém chceme steak připravit. Jakmile se objeví červené uhlíky, znamená to, že gril je připraven. Dalším klíčovým faktorem pro co nejlepší gurmánský zážitek je pak zejména správný výběr a propečení masa.
Počasí se pomalu ale jistě blíží teplotám, díky kterým budeme moci začít letošní grilovací sezonu. Kromě vhodného grilu je klíčovým prvkem pro správný výsledek i teplota uhlí, na kterém chceme steak připravit. Jakmile se objeví červené uhlíky, znamená to, že gril je připraven. Dalším klíčovým faktorem pro co nejlepší gurmánský zážitek je pak zejména správný výběr a propečení masa.