Starobylá hospůdka stojí kousek od nádraží. Vcházíme dovnitř a do nosu nás praští známý hospodský pach. Nic agresivního, ani nelibého. Spíše směsice vůně piva a do zdí zažraného cigaretového kouře. Jsme tady brzo a tak uvnitř ještě není moc lidí.
Čtěte také: Seriál: Kam na dobré pivo? Co třeba nádražky!
Obsluha vzorná
Jen co si stihneme sednout, přichází hostinský. Objednáváme si luxusně vychlazený Gambrinus, který dostává během chviličky. Pivo jako křen za 24Kč, prostory jsou kuřácké. Na stolech zelené ubrusy a bodrý šenkýř, který sedí u stolu se štamgasty.
Čtěte také: Místo nádražky nudná pizzerie s drahým pivem
Co interiér?
Toalety jsou staré, nerekonstruované, ale v pořádku. Rozhodně se tady nebojíte vzít za kliku, na umyvadle nechybí mýdlo. Jediné, co mne trochu děsí je výherní automat v chodbě. Ovšem pochopit se to dá, bohužel nejen pivem živ je člověk a tak se vydělává i na gamblerech.
Čtěte také: Kohoutkovou vodu nepodáváme z hygienických důvodů - Nádražky vol #1
A hodnocení?
V restauraci je všechno v pořádku, pivo dobré za obvyklou cenu, něco k snědku si také dáte, obsluha vzorná. Ovšem, a to je podstatné, vadí mi výherní automat v chodbě a proto nemohu dát plných deset bodů. U Kaštanu to dneska mají za devět. V restauraci se vaří, každý den obměňují jídelní lístek. To jsem se bohužel dozvěděla až na základě reakcí čtenářů. V hospůdce jsem žádný nezahlédla. Nevadí, určitě se někdy vrátím.